Jij zegt A. Wij doen B tot Z.

Inventariseren

 • Kennismaking
 • Wensen en behoeften
 • Vragen doornemen

Kennismaken met klant

 • Persoonlijke belafspraak
 • Definitieve wensen bepalen
 • Conceptplanning opstellen

Offerte

 • Binnen 14 dagen
 • Gedetailleerde kostencalculatie
 • Bespreken van voorwaarden

Bespreken

 • Laatste wijzigingen doorvoeren
 • Planning maken
 • Overeenkomst tekenen

Aan de slag

 • Overeenkomst tekenen
 • Definitieve planning
 • Start bouwtraject

De fundering van Bouwbureau Nederland

Bouwbureau Nederland yellow oval sketch

Grootste bouwplatform van Nederland

Met bedrijven en dienstverleners in verschillende branches lossen we elk bouwgerelateerd vraagstuk op.

50.000

Opdrachten per jaar. Van groot project tot spoedaanvraag.

Bouwbureau Nederland yellow oval clipboard

We ontzorgen compleet

Of je nu een (bouw)project hebt of juist een nieuwe opdracht zoekt. Ons platform neemt het hele traject uit handen.

250

Aangesloten bedrijven. Bouwbureau Nederland werkt samen met bouwbedrijven, dienstverleners, adviseurs en consultants.

Bouwbureau Nederland yellow oval insurance

Geheel kosteloos

Een helpende hand nodig bij het uitvoeren van je idee? We koppelen je gratis aan het juiste bedrijf.

35

Verschillende vakgebieden op 1 platform. Samen maken we jouw bouwidee werkelijkheid.

Welke verzekering heb je nodig?

Bouwbureau Nederland werkt samen met verschillende ervaren verzekeringsadviseurs. Zij helpen je graag bij het afsluiten van de juiste bedrijfsverzekeringen. Zo kunnen ze je adviseren over de volgende verzekeringen.

 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)
 • Construction All Risk (CAR) verzekering
 • Zakelijke rechtsbijstandverzekering
 • Inventarisverzekering en voorraadverzekering
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Verzuimverzekering

Ben je hier als dienstverlener? Via Bouwbureau Nederland kom je in contact met particulieren en bedrijven in de bouwsector. Breid je bestaande klantenbestand eenvoudig uit en doe nieuwe kennis op via aangesloten bedrijven.

Ben je hier als consultant? De particulieren en bedrijven op ons platform zijn op zoek naar consultancy op verschillende vlakken. Wat is jouw expertise?

Bouwbureau Nederland Administratie Net zo rap bij ons in de map

Bouwen.
Met elkaar. Op elkaar.
Voor resultaat.

Klaar voor de volgende stap?

Start onze samenwerking

Aanvraag

Selecteer uw branche

In welk vakgebied

Selecteer uw branche

uw gegevens

Selecteer uw branche

Waarmee kunnen we jou helpen?

In welk vakgebied ben je actief?

We hebben alleen nog uw gegevens nodig om van H. naar Z. te gaan!

Upload bestand

Onze blije klanten aan het woord

Ik ben enkele jaren als ZZP gestart en vond het spannend om zelf werk aan te nemen en alles wat daarbij komt kijken. Ben eens in gesprek gegaan en gelijk allemaal contacten om mij heen kunnen krijgen en ze helpen mij altijd als ik vragen heb.

Zelfstandige (Zaandam)

Calculaties en tekeningen laten wij regelmatig maken door Bouwbureau Nederland. Contact is prettig en altijd binnen 14 dagen een goede offerte ontvangen. Fijn dat je niet overal zelf achteraan hoeft.

Klussenbedrijf (Bilthoven)

De medewerkers zitten er kort op, waar ik in het begin aan moest wennen, maar nu werkt het fijn. Het zorgt bij ons dat we veel meer structuur hebben.

Aannemersbedrijf (Amersfoort)

Blij met die gasten! Klein begonnen en kan steeds meer werk oppakken met de timmerlieden die ze hebben geleverd.

Timmerbedrijf (Amstelveen)

Sinds kort werken wij samen met Bouwbureau Nederland. Vooral prettig dat ze op zo veel vlakken kunnen helpen want in deze tijd komen we bijna nergens aan toe.

Bouwbedrijf (Amsterdam)

Al een aantal leuke projecten kunnen uitwerken en direct ook een samenwerking gevonden.

Architectenbureau Hilversum

Na een afspraak van 1,5 uur in Naarden hebben we het gevoel goed geholpen te zijn. Wij sparen nog even door, maar komen zeker terug. Hele fijne klantenservice.

Koertjan (Naarden)

Onze aanbouw is gedaan door een aannemer die is voorgesteld door Bouwbureau Nederland. Over het hele traject zijn we uiterst tevreden. De nazorg en contact met beide partijen was ook fijn.

Lisa Zuidvliet (Almere)

Al jaren ervaring met detacheerders in mijn vakgebied als projectleider, maar nog nooit heb ik zoveel betrokkenheid en aandacht gezien. Een heel mooi bedrijf gevonden wat helemaal aansluit op mijn kennis en wensen.

Bob de Groot (Noordwijk)

Veel kennis in huis en werd goed geholpen en in contact gebracht met een aantal aannemers.

Kees ter Duin (Utrecht)

Onze blije klanten aan het woord

[google-reviews-pro place_photo=https://lh3.googleusercontent.com/places/AAcXr8pEUkshyXaSiNgxms6WNjiPNGCW21yltIhrXF49LIu-QNvpS8LLBKXG6VoublLo-dWu5rGsxKxUuXBWk5Bpc3SxJlNeiecKM_w=s1600-w300-h300 place_name=Whello place_id=ChIJNfg8zAjixUcRbySYaFjt2RQ view_mode=slider slider_count=3]

Bouwbureau Nederland staat als een huis

Ons platform fungeert als cement tussen particulieren en professionals. We helpen je voor, tijdens en na de bouw met advies, begeleiding en ondersteuning. Dat is waar Bouwbureau Nederland voor staat. Of achter. Want met een enorm netwerk van professionals weten we snel de beste specialist te matchen aan jouw vraag. Op tijd en binnen het gestelde budget. Zorgeloos.

Met wat voor bedrijven werkt Bouwbureau Nederland samen?

Wij werken samen met allerlei soorten bedrijven. Klein en groot. Denk aan aannemers, ingenieurs, verzekeraars, onderwijsinstellingen, calculatiebureau’s, klusbedrijven, architecten, financiers, detacheerders, juridisch dienstverleners en meer. Het belangrijkste is een goede kwaliteit leveren en de wil om samen verder te groeien.

Wat is Bouwbureau Nederland?

Bouwbureau Nederland is het online platform voor bouwend Nederland. We helpen particulieren en bedrijven voor, tijdens en na de bouw met advies, begeleiding en ondersteuning.

Hoe lang duurt het voor ik in contact ben met een bedrijf?

Nadat alle stukken binnen zijn en/of er een opname is geweest, krijg je binnen 14 dagen een offerte. Daarna overleggen we met je. Zijn we het overal over eens? Dan kunnen de contracten worden ondertekend met het gekozen bouwbedrijf.

Contact opnemen

Voor, tijdens en na de bouw ontzorgen en begeleiden wij je. Samen bouwen doe je met het platform van Bouwbureau Nederland.

Verzekeringen in de bouw

Het aanbod verzekeringen is enorm. Maar welke zijn er precies belangrijk voor jouw bedrijf? Een overzicht van de meest gebruikte verzekeringen. Verdiep je en beperk je risico’s.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) is niet altijd verplicht, maar wel altijd een goed idee. Zeker in de bouw is schade zo veroorzaakt. Letselschade kan dan flink in de papieren lopen. Voor je een AVB afsluit is het een goed plan om goed naar de verschillende dekkingen te kijken. Die kunnen namelijk erg verschillen. Verder is een ontwerpverzekering nuttig als je bedrijf ook het ontwerp van het project maakt. Een AVB en CAR dekken dat niet voldoende. Zeker zijn van de juiste verzekering? Laat je adviseren door de partners van Bouwbureau Nederland.

Construction All Risk (CAR) verzekering

Een Construction All Risk (CAR) verzekering is eigenlijk een uitbreiding van je AVB en dekt dan ook een stuk meer. Terwijl een AVB vooral gericht is op schade aan anderen en hun spullen, dekt een CAR ook schade aan het werk zelf en op de bouwplaats. Ook schade die zich pas na oplevering voordoet is vaak gedekt bij een Construction All Risk verzekering.

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Een zakelijk geschil kun je nooit voorspellen. Dat het een dure grap wordt helaas wel. Bij een geschil met een opdrachtgever, leverancier of werknemer is namelijk bijna altijd juridische hulp nodig. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering heb je altijd recht op de juiste juridische ondersteuning én worden de kosten gedekt. Een prettig idee!

Inventarisverzekering en voorraadverzekering

Niks vervelender dan onverwachte schade aan je producten, materieel, bouwmaterialen (voorraden), kantoorinrichting of andere bedrijfsbenodigdheden. Met een goede Inventarisverzekering en voorraadverzekering bescherm je al je spullen tegen schade door brand, diefstal, inbraak, weersomstandigheden en vandalisme.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Ziekte of een ongeval is nooit te voorspellen. Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer kunt werken. Tijdelijk, of misschien zelfs permanent. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt er in dat geval voor dat je verzekerd bent van inkomen. Bij een ongeval zijn er zorgen genoeg, dus zorg ervoor dat de financiële gevolgen in elk geval goed gedekt zijn.

Verzuimverzekering

Wie een bedrijf heeft met personeel krijgt hoe dan ook met verzuim te maken. Meestal van korte duur, maar soms helaas ook langdurig. Als werkgever ben je verplicht om minimaal 70% van het salaris door te betalen tot een periode van 2 jaar. Die kosten lopen natuurlijk enorm op, maar gelukkig is daar de verzuimverzekering voor. Ook kosten voor re-integratie en begeleiding van zieke medewerkers is met een verzuimverzekering gedekt.

Bouwbureau Nederland Een partnership waar je op kunt bouwen
Bouwbureau Nederland samen bouwen verbindt

samen
bouwen
verbindt

Dit vragen wij van bouwbedrijven

Bouwbureau Nederland gaat voor langdurige samenwerkingen. Daarom werken we alleen samen met de beste bouwbedrijven die van aanpakken weten. Samen werken we aan de mooiste projecten. Wat we van je vragen?

 • Je levert binnen 14 dagen offertes op
 • Je leveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden zitten goed in elkaar
 • Je werkt volgens een haalbare planning
 • Je houdt klanten up-to-date wat betreft de voortgang

Bij voorkeur heb je ook:

 • Alle vereiste diploma’s
 • Een Woningborg-certificaat of een BouwGarant-keurmerk

Beschik je niet over één of meer van bovenstaande punten? Bouwbureau Nederland helpt je er graag bij! Ons platform is de plek waar je als bedrijf verder kunt groeien. Samen gaan we op zoek naar de manier die bij jou past. Van training tot certificering en van maatwerk opdrachten tot personeel.

×