Een verantwoordelijke aannemer die uw betonwerkzaamheden doelgericht en doelmatig aanpakt!

Dit Aannemersbureau is een echt familiebedrijf die zelf over 35 jaar een solide fundering hebben opgebouwd aan kennis en bouwervaringen. Ze hebben tal van referenties en hebben o.a. samengewerkt met; Dura Vermeer, Bam, Hillen & Roos Hemubo, Jp van Eesteren, De NIJS, Heijmans en nog vele andere grote en middel grote aannemers en particulieren. Zo hebben ze bijvoorbeeld recentelijk de funderingen van een kantorencomplex in Utrecht opgeleverd.

De eigen specialisten zijn uiterst gekwalificeerd om uw complexe bouwaanvraag (funderings-, betonbouw- en renovatieprojecten) te realiseren conform uw bouwwensen en behoeften.

Waar je in het leven ook aan begint, de basis(de fundering) is altijd onmisbaar en bepaalt het of het een succes wordt of niet. In de bouw is dit niet anders de funderingen zijn cruciaal en bepalen of een project wordt gemaakt of gekraakt.

Het is niet meer de vraag; Hoe hoog, groot of zwaar. Maar het combineren van de juiste mensen in het team! Samen bouwen we graag aan de basis(fundering) van een nieuwe samenwerking!

Opzoek naar een betrouwbare aannemer voor het uitvoeren van uw bouwproject? Neem dan snel contact op en dan brengen wij u in contact!

Neem contact op met Vincent.

Bereikbaar op tel: +31655287650 of mail: vincent@bouwbureaunederland.nl

 

 

×