De adviesmogelijkheden zijn eindeloos

Zelfs wanneer er een situatie is ontstaan die veel vragen of frustratie met zich meebrengt staan onze adviseurs klaar en bekijken we samen welke oplossingen voor jou haalbaar en binnen budget zijn. En het meeste schade beperkend zijn, wanneer dit aan de orde is. Dit adviesgesprek kan bij jou op locatie of bij ons in het prachtige Naarden Vesting. Voor een comfortabele setting met een ervaren adviseur en een lekker bakje koffie.

Ben je voornemens om een bouwproject te starten, maar weet je niet waar te starten of wat je mag verwachten? In een kort adviesgesprek nemen onze ervaren adviseurs jouw project gedetailleerd door. En bespreken we de mogelijkheden. Daarnaast adviseren zij waar je rekening mee dient te houden of welke risico’s je dient af te wegen.

Bouwbureau Advies Samen Bouwen

Samen bouwen
aan de toekomst.

Van uitdaging tot oplossing

Ben je tijdens een bouwproject verzeild geraakt in een onverwachte situatie en weet je niet goed wat jouw rechten of plichten zijn, wellicht is er een behoefte om eerst eens te kijken naar de algemene voorwaarden, afspraken en/of uitgangspunten alvorens je verder gaat. De adviseurs van Bouwbureau Nederland zijn vakkundig en ervaren, waardoor ze je vaak snel kunnen adviseren wat de volgende stappen kunnen zijn.

Voor jouw bedrijf zijn de uitdagingen en problemen waarschijnlijk aan de orde van de dag. Of is er een algemene wens om efficiënter en effectiever te werken op een bepaald vlak? Onze adviseurs kunnen door de omvangrijke kennis en ervaringen misschien eens een ander licht werpen op jouw bedrijfsvoering. Ook staan wij er wanneer er zich een problematische situatie voordoet en waarbij je er met jouw opdrachtgever niet goed uitkomt. In een adviesrapport omschrijven wij uitgebreid de mogelijkheden en eventuele risico’s.

Jij zegt A. Wij doen B tot Z.

Inventariseren

 • Kennismaking
 • Wensen bespreken
 • Vragen doornemen

Kennismaken met bedrijf of klant

 • Persoonlijke (bel)afspraak
 • Definitieve wensen bepalen
 • Stappenplan

Offerte

 • Binnen 14 dagen
 • Gedetailleerde kostencalculatie
 • Bespreken van voorwaarden

Bespreken

 • Laatste wijzigingen doorvoeren
 • Planning bespreken
 • Conceptovereenkomst

Aan de slag

 • Overeenkomst tekenen
 • Definitieve planning
 • Start werkzaamheden

Plaats vol betrouwbaarheid

Samenwerken. Dat is waar ons platform voor staat. Bouwbureau Nederland is de schakel tussen
professionals en iedereen met een bouwwens. Een

Bouwbureau Nederland yellow oval sketch

Grootste bouwplatform van Nederland

Met bedrijven en dienstverleners in verschillende branches lossen we elk bouwgerelateerd vraagstuk op.

50.000

Opdrachten per jaar. Van groot project tot spoedaanvraag.

Bouwbureau Nederland yellow oval clipboard

We ontzorgen compleet

Of je nu een (bouw)project hebt of juist een nieuwe opdracht zoekt. Ons platform neemt het hele traject uit handen.

250

Aangesloten bedrijven. Bouwbureau Nederland werkt samen met bouwbedrijven, dienstverleners, adviseurs en consultants.

Bouwbureau Nederland yellow oval insurance

Geheel kosteloos

Een helpende hand nodig bij het uitvoeren van je idee? We koppelen je gratis aan het juiste bedrijf.

35

Verschillende vakgebieden op 1 platform. Samen maken we jouw bouwidee werkelijkheid.

Bouwbureau Nederland staat als een huis

Ons platform fungeert als cement tussen particulieren en professionals. We helpen je voor, tijdens en na de bouw met advies, begeleiding en ondersteuning. Dat is waar Bouwbureau Nederland voor staat. Of achter. Want met een enorm netwerk van professionals weten we snel de beste specialist te matchen aan jouw vraag. Op tijd en binnen het gestelde budget. Zorgeloos.

Jij zegt A, wij doen B tot Z.

Met wat voor bedrijven werkt Bouwbureau Nederland samen?

Wij werken samen met allerlei soorten bedrijven. Klein en groot. Denk aan aannemers, ingenieurs, verzekeraars, onderwijsinstellingen, calculatiebureau’s, klusbedrijven, architecten, financiers, detacheerders, juridisch dienstverleners en meer. Het belangrijkste is een goede kwaliteit leveren en de wil om samen verder te groeien.

Wat is Bouwbureau Nederland?

Bouwbureau Nederland is het online platform voor bouwend Nederland. We helpen particulieren en bedrijven voor, tijdens en na de bouw met advies, begeleiding en ondersteuning.

Hoe lang duurt het voor ik in contact ben met een bedrijf?

Nadat alle stukken binnen zijn en/of er een opname is geweest, krijg je binnen 14 dagen een offerte. Daarna overleggen we met je. Zijn we het overal over eens? Dan kunnen de contracten worden ondertekend met het gekozen bouwbedrijf.

Contact opnemen

Voor, tijdens en na de bouw ontzorgen en begeleiden wij je. Samen bouwen doe je met het platform van Bouwbureau Nederland.

Onze blije klanten aan het woord

Ik ben enkele jaren als ZZP gestart en vond het spannend om zelf werk aan te nemen en alles wat daarbij komt kijken. Ben eens in gesprek gegaan en gelijk allemaal contacten om mij heen kunnen krijgen en ze helpen mij altijd als ik vragen heb.

Zelfstandige (Zaandam)

Calculaties en tekeningen laten wij regelmatig maken door Bouwbureau Nederland. Contact is prettig en altijd binnen 14 dagen een goede offerte ontvangen. Fijn dat je niet overal zelf achteraan hoeft.

Klussenbedrijf (Bilthoven)

De medewerkers zitten er kort op, waar ik in het begin aan moest wennen, maar nu werkt het fijn. Het zorgt bij ons dat we veel meer structuur hebben.

Aannemersbedrijf (Amersfoort)

Blij met die gasten! Klein begonnen en kan steeds meer werk oppakken met de timmerlieden die ze hebben geleverd.

Timmerbedrijf (Amstelveen)

Sinds kort werken wij samen met Bouwbureau Nederland. Vooral prettig dat ze op zo veel vlakken kunnen helpen want in deze tijd komen we bijna nergens aan toe.

Bouwbedrijf (Amsterdam)

Al een aantal leuke projecten kunnen uitwerken en direct ook een samenwerking gevonden.

Architectenbureau Hilversum

Na een afspraak van 1,5 uur in Naarden hebben we het gevoel goed geholpen te zijn. Wij sparen nog even door, maar komen zeker terug. Hele fijne klantenservice.

Koertjan (Naarden)

Onze aanbouw is gedaan door een aannemer die is voorgesteld door Bouwbureau Nederland. Over het hele traject zijn we uiterst tevreden. De nazorg en contact met beide partijen was ook fijn.

Lisa Zuidvliet (Almere)

Al jaren ervaring met detacheerders in mijn vakgebied als projectleider, maar nog nooit heb ik zoveel betrokkenheid en aandacht gezien. Een heel mooi bedrijf gevonden wat helemaal aansluit op mijn kennis en wensen.

Bob de Groot (Noordwijk)

Veel kennis in huis en werd goed geholpen en in contact gebracht met een aantal aannemers.

Kees ter Duin (Utrecht)

Onze blije klanten aan het woord

[google-reviews-pro place_photo=https://lh3.googleusercontent.com/places/AAcXr8pEUkshyXaSiNgxms6WNjiPNGCW21yltIhrXF49LIu-QNvpS8LLBKXG6VoublLo-dWu5rGsxKxUuXBWk5Bpc3SxJlNeiecKM_w=s1600-w300-h300 place_name=Whello place_id=ChIJNfg8zAjixUcRbySYaFjt2RQ view_mode=slider slider_count=3]

×